Wednesday, October 10, 2012

romantic dinner

Kur duam te ndihemi super femer dhe te eme pershtypje te mira mund te veshim fustani tone me lule me nje xhakete te zeze. Per te mos e ekzagjeruar me kombinimin e detajeve na mjaftojne nje pale kepuce ngjyre mishi me taka te larta.romantic dinner


No comments:

Post a Comment