Wednesday, October 10, 2012

concert feeling

Per kete veshje nuk ka moshe, e kemi veshur para 10 vjeteve, e veshim sot dhe do ta veshim edhe pas disa viteve. Eshte e pashmangshme qe ta veshim fundin e zi me nje bluze te bardhe dhe me pas me nje triko. Aksesoret e kuq jane ajo qe e bejne veshjen shume te modes.concert feeling


No comments:

Post a Comment