Friday, October 19, 2012

Red Pasion

Pasioni i te kuqes.Femrat me te bukura dhe te guximshme e duan te kuqen. Guxoni se kjo eshte nje nga ngjyat qe stilistet sugjerojne per kete dimer.

Shpesh blejme ndonje aksesor te kuq dhe e perdorim, por pse te mos veshim nje fustan te kuq qe i ben te gjithe te kthejne koken. Me e bukur eshte ngjyra e kuqe e gjakut, ajo ngjyre qe i shkon cdo lloj lekure dhe flokesh. 

Guxoni, por kujdes jo cdo element i veshjes duhet te jete i kuq, sepse keshtu meshkujt do te lodhen duke pare vetem te kuqe. Zbuteni veshjen me aksesore platin dhe me triko ose xhaketa me ngjyra le lehta pastel.


No comments:

Post a Comment