Saturday, August 31, 2013

Jessica Alba dhe stli i saj

Jessica Alba eshte nje nga ato personazhe qe ne perditshmerine e saj ka nje stil shume te vecante dhe te kuruar eri ne detaj. Eshte shume bukur te shohesh kombinime ngjyrash ne nje veshje. Ky eshte stili i saj. Klikoni ne shigjeta dhe shijoni stilin e saj.

1 comment:

  1. Love her style.

    http://kissthestarsblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete